Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Jo­ki­laak­so­jen pe­las­tus­lai­tok­sen val­miu­det ym­pä­ris­tö­va­hin­ko­jen tor­jun­taan olivat par­haas­ta päästä, vaikka vaa­ti­mus­ta­soa ei saa­vu­tet­tu­kaan

Jokilaaksojen pelastuslaitos pärjäsi hyvin, kun aluehallintovirastot arvioivat ympäristövahinkojen eli öljy- aluskemikaalivahinkojen torjuntavalmiuksien tasoa pelastuslaitoksissa viime vuonna.

Vaikka Jokilaaksojen pelastuslaitoskaan ei yltänyt omalle vaatimustasolle ympäristövahinkojen varautumisessa, oli se silti koko maan tuloksissa aivan kärkipäässä.

Riskien perusteella määräytyvä vaatimustaso oli Jokilaaksojen pelastuslaitoksella B. Asteikko on kolmiportainen A:sta C:hen, ja B-taso koskee pelastuslaitoksia, joiden varautumista määrittelee päivittäisiä pelastustoiminnan tehtäviä vaativammat vahingot.

Täyttääkseen asetetut vaatimukset tuli pelastuslaitoksen torjuntavalmiuden täyttää sekä alemman A-tason että B-tason vaatimukset.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe