Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kaa­val­la ke­hi­te­tään kes­kus­taa – "Nyt mah­dol­lis­te­taan kor­kea­ra­ken­ta­mi­nen, mutta Här­kä­to­rin­puis­ton alle ei tule py­sä­köin­ti­lai­tos­ta"

Raahen liikekeskustan asemakaavamuutoksen kaavaehdotuksessa Osuuspankin ja Laivurinkadun kiinteistöjen kerrosluvut vaihtelevat kahden ja kahdeksan kerroksen välillä. Härkätorille voisi rakentaa paviljongin tai kahvilan. Ehdotusta esitellään huhtikuussa kaavoittajan vastaanottopäivässä.

Raahen liikekeskustan asemakaavamuutoksen kaavaehdotus on valmis. Kehittämislautakunnan käsittelyn viimeinen vaihe on tulevan keskiviikon kokouksessa ja aikataulun mukaan kaavaehdotus käsitellään 28. maaliskuuta kaupunginhallituksessa, joka asettaa sen todennäköisesti nähtäville.

Luonnosvaiheen jälkeen muutosalueella on tehty pohjatutkimus, koska sinne on suunniteltu maanalaista rakentamista ja kerrostalorakentamista.

Kaupunkivihreäsuunnitelmassa puolestaan tutkittiin muun muassa Härkätorinpuiston viherkehittämisen lisäksi korttelialueiden ja Härkätorin alueen toiminnallisuuksia ja pysäköintijärjestelyjä.

Kaavaehdotukseen on tehty tarkistuksia tulleiden palautteiden, lausuntojen ja mielipiteiden sekä erillisselvitysten pohjalta.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe