Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Katso video ja ku­va­gal­le­ria, mil­lais­ta säih­ket­tä, ki­mal­lus­ta ja bling blingiä nähtiin Raahen Wan­ho­jen tans­seis­sa

Juuri ennen Raahen Wanhojen tanssien alkua Oona Kujalan äiti Merja Kujala asettuu Antinkankaan koulun salin parvelle ja ajattelee, että nyt hän vain nauttii.

On perjantai, keskipäivä jo ohitettu, vappuaaton aatto, ja ilmassa on suuren odotuksen tuntua.

Antinkankaan koulun ovesta lappaa sisään väkeä, joka haluaa nähdä jotain todella mahtavaa: kauniita naisia, komeita miehiä, pukujen säihkettä, tanssin pyörrettä.

Heidän joukossaan Merja Kujala kiipeää yläparvekkeelle seuratakseen tyttärensä Oonan ja tämän kavaljeerin Veeti Topparin tanssia. Hän on tyytyväinen: hän sai hyvän paikan, jota ei ehkä iltatanssiaisissa enää hevillä irtoa. Vähän myöhemmin viereen istahtaa kuopus, Aada Kujala. Hän aikoo videoida tanssit puhelimellaan.

Äiti ei ole vielä sinä päivänä nähnyt tytärtään tanssiaispuvussa, ja nyt ihan vähän jännittää, miltä tytär näyttää meikattuna ja kammattuna mustassa puvussa, jossa on mukana setti timangia ja bling blingiä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.