Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kau­pun­gil­ta krii­si­ra­hoi­tus­ta pien­yri­tyk­sil­le

Raahe

Raahen kaupunki haluaa tarjota kriisirahoitusta yksin- ja enintään kolme henkilöä työllistäville mikroyrittäjille. Kaupunginhallituksessa käsitellään maanantaina 500 000 euron lainan antamista Raahepolis Oy:lle. Raahepolis tukisi lainoilla mikroyrityksiä. Lopullisesti lainoituksesta päättää kaupunginvaltuusto.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen taloudelliset vaikutukset vaikeuttavat alueen yritysten toimintaa. Osassa yrityksissä myynti on loppunut kokonaan, ja tilauskirjat ovat tyhjentyneet. Erityisesti yksin- ja mikroyrittäjille tilanne on aiheuttanut jo nyt taloudellisia vaikeuksia.

Raahen kaupunki on tunnistanut raahelaisten yrittäjien hädän ja haluaa tarjota lainamuotoista kriisirahoitusta konserniyhtiönsä Raahepolis Oy:n kautta. Rahoituksella mahdollistetaan kriisiavun antaminen 83 yrittäjälle.

– Jokainen yritys ja työpaikka on erittäin tärkeä Raahen kaupungin ja koko alueen menestymisen kannalta ja niiden säilyttämiseksi tehtävä työ on kaikkien, niin kaupungin kuin kuntalaistenkin yhteinen tehtävä.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_