Tilaajille

Kau­pun­gin­hal­li­tus kä­sit­te­lee hen­ki­lös­tö­pääl­li­kön teh­tä­vien siirtoa Leena Mik­ko­la-Riek­ki­sel­le

Leena Mikkola-Riekkinen
Leena Mikkola-Riekkinen
Kuva: Annika Ollanketo

Raahen kaupunginhallitus käsittelee tänään henkilöstöpäällikön tehtävien sisällyttämistä kaupunginlakimies Leena Mikkola-Riekkisen virkatehtäviin. Samalla kaupunginlakimiehen virkanimike muutettaisiin hallinto- ja henkilöstöjohtajan viraksi. Riekkisen palkkaukseen olisi tulossa kuukausittainen 600 euron henkilökohtainen lisä.

Kaupungin henkilöstöpäällikkö Hanna Karhun irtisanoutumisen jälkeen hallintojohtaja Hannu Haapala on ollut ensin vs. henkilöstöpäällikkönä ja sittemmin vt. henkilöstöpäällikkönä. Haapala aloittaa maanantaina Kolarin hallintojohtajan viransijaisena.

Mikkola-Riekkinen on antanut suostumuksensa henkilöstöpäällikön tehtävien sisällyttämiseen virkaansa. Uusi virkajärjestely on mahdollinen siten, että siihen sisältyy hallintopalvelujen tulosaluepäällikkyys valmistelu- ja esimiesvastuineen, kaupungin lakiasioiden hoito ja henkilöstöhallinto.

Virkatehtävistä ovat jääneet pois vaaliasiat, kaupunginhallituksen ja -valtuuston sihteeritehtävät ja työllisyyden hoidon kokonaisuus, joten työaikaa on vapautunut henkilöstöasioiden kokonaisvastuun haltuunottoon.