Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Ka­val­lus­epäi­ly kaatui ja Wesson va­pau­tet­tiin, mutta ri­kos­tut­kin­ta jatkuu – katso hen­gäs­tyt­tä­vä lista Otso Goldin vel­ko­jis­ta

Poliisi keskittyy nyt epäillyn törkeän maksuvälinepetoksen tutkintaan. Otso Goldin eronneen johdon mukaan koko sotkun takana on kaivosyhtiön nykyinen pääomistaja BGL.

Poliisi ei enää epäile Otso Goldissa törkeää kavallusta. Kaivosyhtiön nykyjohto on onnistunut jäljittämään kateissa olleen 741 000 dollarin maksusuorituksen yhtiön myymästä kultaerästä.

Otso Goldin väliaikainen talousjohtaja Thomas Dillenseger kertoo valaehtoisessa lausunnossaan Brittiläisen Kolumbian korkeimmalle oikeudelle, että rahat ovat palautuneet maksajalle, Sveitsissä toimivalle jalometallijalostaja MKS:lle.

– Joulukuun 9. päivänä sain tietää, että puuttuvat varat palautettiin MKS:lle, ja työskentelen nyt heidän kanssa saadakseni siirrettyä nämä varat yhtiölle.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe