Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kun­nos­sa­pi­to­lain uu­dis­tuk­sel­ta toi­vo­taan pa­ran­nuk­sia – "­He­vos­lii­ken­teel­le suun­ni­tel­lut kau­pun­git kapeine ka­tui­neen kär­si­vät eri­tyi­ses­ti ny­ky­lain­sää­dän­nön haas­teis­ta"

Wanhan Raahen asukasyhdistys ry:n lausunnossa toivotaan, ettei laki asettaisi yhtään enempää kunnossapitovelvoitteita 375-vuotiaan kaupungin asukkaille.

Wanhan Raahen asukasyhdistys ry toivoo, että lakiuudistus ei asettaisi yhtään enempää kohtuuttomia kunnossapitovelvoitteita 375-vuotiaan kaupungin asukkaille — tai muillekaan vastaavanlaisille alueille.

Airi Ruohosella (kuvassa) ja Ahti Saukolla meni lauantaina lumitöihin hieman toista tuntia. Pahimmillaan työtä riittää molemmille viideksikin tunniksi.
Airi Ruohosella (kuvassa) ja Ahti Saukolla meni lauantaina lumitöihin hieman toista tuntia. Pahimmillaan työtä riittää molemmille viideksikin tunniksi.
Kuva: Helge Murtovaara

– Lain tulisi sitä vastoin selkeäsanaisesti sallia poikkeukselliset talvikunnossapitotavat tai velvoittaa kunnat ottamaan kunnossapito vastuulleen suurilla pientalovaltaisilla kaava-alueilla, etenkin joilla tontit rajautuvat jalkakäytävään eivätkä esimerkiksi lumitilana toimivaan ojaan tai viheralueeseen, lausunnossa esitetään.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe