Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kym­me­net van­hem­mat kri­ti­soi­vat Py­hä­joen var­hais­kas­va­tuk­sen ti­lan­net­ta: "Il­mei­siä epä­koh­tia on useita"

Varhaiskasvatuksen tilanne huolestuttaa lasten vanhempia Pyhäjoella. Kunnalle on toimitettu 45 kuntalaisen allekirjoittama kannanotto, joka otsikkonsa mukaan sisältää vakavaa asiaa.

Kannanotossa todetaan, että lainmukaisen ja laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteiden saavuttamiseksi kunnassa on oltava riittävä määrä kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilöstöä ja toiminnasta vastaava johtaja. Vanhempien mukaan Pyhäjoen kunnassa ei kuitenkaan tällä hetkellä ole varhaiskasvatuksen johtajaa.

– Jostain syystä johtaja on vaihtunut nyt viiden vuoden aikana viisi kertaa. Syitä on monia, mutta valitettavasti tietoomme on kantautunut huonot työolot. Myös työstään pitäviä ja lapsien suosimia hoitajia ja opettajia on lähtenyt pois kunnan palveluksesta, vanhemmat kirjoittavat.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe