Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Lantio oli rikki, pai­neen­sie­to­ky­ky kasvoi, hyviä lei­von­nai­sia... – Raahen Seutu pyysi eri alojen am­mat­ti­lai­sia muis­te­le­maan ihan en­sim­mäis­tä ke­sä­työ­tään

Haku nuorten kesätöihin on nyt kiivaimmillaan, sillä suurin osa kesätyöntekijöiden rekrytoinneista ajoittuu alkuvuoteen.

Kesätyö kannattaa ottaa kokemuksena. Ja ellei sillä hetkellä ota, niin vuosien ja vuosikymmenten kuluessa siitä nuoren ihan ensimmäisestäkin kesätyöstä tuppaa omassa mielessä muovautumaan kokemus.

– Muistoissani joka aamu oli aurinkoinen ja lämmin keli, vaikka oikeasti varmasti joku sateinenkin päivä tuohon kolmen viikon jaksoon mahtui. Hyvä kokemus, muistelee ensimmäistä kesätyötään työvalmentaja Outi Grekula Raahen nuorisotoimesta.

Grekulan ensimmäinen pesti oli Rautaruukin terästehtaalla, missä hän kaverinsa kanssa pesi kolmen viikon ajan ikkunoita Satamakankaalla ja koksaamon toimistotiloissa.

– Siitä pestistä jäi mieleen ihmisten hauskat sukunimet toimistojen ovissa ja Miljoonasateen biisi 506 ikkunaa, jota lauleskelimme työn ohessa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe