Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Laura Jun­tu­sen seu­raa­va kirja on hänen oma ta­ri­nan­sa – "An­taa äänen elä­män­pii­ril­le, joka ta­val­li­ses­ti vaien­ne­taan"

Raahelaislähtöiseltä Laura Juntuselta ilmestyy uusi kirja ensi keväänä. Juntusen esikoisteos, pohjoissuomalaisten päihteiden käyttäjien elämästä kertova Subutex-kaupungin kasvatit liittyi vahvasti Raaheen ja oli muun muassa ehdokkaana Botnia-kirjallisuuspalkinnon saajaksi.

Vuonna 1991 syntyneen Juntusen uusi kirja on nimeltään Tyttö joka en. Se kertoo kirjailijan oman tarinan. Into Kustannuksen kevään 2024 katalogin mukaan yläkoulun alkaessa Laura Juntunen sairastui syömishäiriöön ja alkoi liikkua porukassa, jossa käytettiin huumeita. Pian hän huomasi elävänsä maailmassa, jossa nuorella tytöllä ei ollut lainkaan ääntä.

Kustantaja kuvaa maaliskuussa 2024 ilmestyvää kirjaa ainutkertaiseksi puheenvuoroksi mielenterveydestä, väkivallasta ja siitä, miten vaikeaa on olla tyttö.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe