Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Luovien alojen työt­tö­mät voivat to­teut­taa työ­voi­ma­kou­lu­tuk­ses­sa tai­de­pro­jek­te­ja Raa­heen, Ouluun ja Hai­luo­toon pys­ty­tet­tä­viin la­si­ta­loi­hin

Taidealan työttömien on vielä parin päivän ajan mahdollista ilmoittautua mukaan 3 kuukautta kestävään luovien alojen työvoimakoulutukseen, jonka nimi on Luovuutta lasitalossa.

Koulutukseen osallistujat toteuttavat touko-, kesä- ja heinäkuun aikana yhteensä 9 taideprojektia. Niiden yhteydessä oppii taideprojektin markkinointia ja tapahtumatuotantoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että näyttelyistä järjestetään avajaiset.

Taideprojekteissa voi saada suurta näkyvyyttä omalle tuotannolle, sillä projektit ovat kaiken kansan nähtävinä lasitaloissa, joista yksi nousee Raaheen Sofia Lybeckerin puiston keskusaukiolle.

– Opiskelijat tekevät projektin niin, että se näkyy ulos, ja sitä voi käydä katsomassa milloin vain, kertoo koulutuksen toteuttavan Tamora Oy:n projektipäällikkö Jaakko Haatanen.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.