Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Maa­lis­kuus­sa suo­ma­lai­set yl­lät­tä­nees­tä ko­ro­na­su­lus­ta tuli työ­elä­män tut­ki­mus­la­bo­ra­to­rio, kun töitä siir­ryt­tiin te­ke­mään etänä

Uudessa kirjassa tarjotaan näkökulmia ja ajatuksia etätyöhön.Kati Haapakoski sanoo, että koronasulku on tavallaan yhdistänyt ihmisiä ja etätyöhön siirtyneitä työyhteisöjä. - Yhteisöllisyys syntyy, kun koetaan asioita yhdessä, selviydytään yhdessä, opitaan yhdessä, autetaan puolin ja toisin.
Kati Haapakoski sanoo, että koronasulku on tavallaan yhdistänyt ihmisiä ja etätyöhön siirtyneitä työyhteisöjä. - Yhteisöllisyys syntyy, kun koetaan asioita yhdessä, selviydytään yhdessä, opitaan yhdessä, autetaan puolin ja toisin.
Kuva: Karoliina Vuorenmäki

Tätä kirjaa ei olisi kirjoitettu ilman koronaa. Yhtäkkiä maaliskuussa useat suomalaiset siirtyivät tekemään etätöitä, etsivät kotoaan sopivia työpisteitä ja opettelivat käyttämään uusia etäyhteysvälineitä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.