Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Raahen Seutu tästä!

Me teemme sen yh­des­sä!

-

Raahen maine on paranemassa selvästi. Ymmärrämme paremmin omat vahvuutemme ja historiamme, mistä voimme ammentaa mielenkiintoisen tulevaisuuden itsellemme ja vieraillemme.

Raahe on ainut Pohjanlahden kaupunki, jossa meri yltää lähes keskustaan ja ranta on vieressä .Raahen saaristo on Perämeren paras ja sen asukkaat katsovat eteenpäin.

Suunnittelemme ja rakennamme kaarisillan Fanttiin, jotta saamme ihmiset liikkumaan ja innostumaan merellisestä Raahesta. Kiertolenkki on ihanteellinen ja sieltä on erinomaiset näkymät. Sillan pitää olla sen verran korkea, että hinta on kohtuullinen. Fiian saamme laittaa vierasvenesatamaan, jossa se on yhtä ylväästi esillä, mutta ”normaalit” veneet lipuvat sillan alitse.

Meillä on valmis huoltorakennus ja hoidetut viheriöt Pikkulahdella, teemme pienen golfkentän, josta sovimme sovussa Siikajoen kentän kanssa. Tämä lisää alueen golffareita ja molempien kenttien taloutta, koska tavoitteet täydentävät molempia. Alueella olevien asuntojen arvo nousee ja saamme Raaheen uusia perheitä asumaan. Alueelle mahtuvat golffarit, ulkoilijat ja asuntorakentajat, eikä tila lopu kesken. Merenrantaan pitää raivata myös hyvät maastopyöräreitit, laji on vahvassa nousussa.

Rakennamme Museon viereen siellä aikoinaan sijainneet aitat takaisin, teemme niistä korkeatasoisia swiittejä, joista muodostuu valtakunnallinen käsite. Etsimme yhdessä vanhalle paloasemalle käytön, jossa kulttuuri ja ihmiset kohtaavat. Tarvitsemme myös inspiroivan suuren tilan, jossa voi järjestää juhlia ja tilaisuuksia.

Rakennamme Seminaarin ainutlaatuiselle kampusalueelle taiteilijayhteisön, johon mahtuvat kaikki pienyrittäjät, käsityöläiset, kuin pelinkehittäjätkin. Rakennamme alueelle mahdollisuuden suorittaa yliopistotutkintoja etänä suomen parhaiden videolaitteiden avulla, palauttaen Raahen koulukaupunkimaineen.

Kokoamme innovatiiviset, energiset yrittäjät ja päättäjät yhteen, joilta löytyy keskinäistä luottamusta ja tahdonvoimaa viedä läpi nämä hankkeet, koska vastustajien rintama on vahva.

Aika on nyt otollinen koska Hanhikivelle on 20 km ja kyse on tahdosta. Kaikki nämä hankkeet ovat Raahen kokoisia, eivätkä kaadu talouteen vaan vahvistavat sitä.