Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Meteli syntyi nyt lii­kun­ta­pai­kois­ta – Jarmo Myl­ly­mä­ki pyytää raa­he­lai­sil­ta malttia

Moni raahelainen on tyrmistynyt Raahen kaupunginvaltuuston päätöksestä säästää liikuntapaikkojen ylläpidosta ja muuttaa harrastuspaikkoja maksulliseksi. Samaan aikaan ihmetellään kävelykadun kattamissuunnitelmia.

Raahen kaupunginvaltuuston päätös säästää liikuntapaikkojen ylläpidosta ja muuttaa liikuntapaikkoja maksulliseksi on saanut raahelaiset kimpaantumaan.

Niin Raahen Seudun mielipidesivuilla kuin Facebookinkin eri kanavilla ihmetellään, millä perusteilla kaupunki päätöksiä tekee. Ymmärrystä säästötoimenpiteille ei heru, kun samaan aikaan kaupunki suunnittelee kävelykadun kattamista ja lämmittämistä, johon uppoaisi toistakymmentä miljoonaa euroa. Monen mielestä Raahe säästää nyt lapsista ja nuorista, kun kouluverkkoakin ollaan tiivistämässä.

Raahen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki sanoo, että hän on saanut hyvin vähän suoraa palautetta kaupungin säästötoimenpiteistä, mutta keskustelu on kyllä kantautunut hänenkin korviinsa.

– Luottamusmiesten kautta on tullut palautetta ja tuntuu, että kaikki menee nyt täysin pieleen, että olemme tehneet vain vääriä päätöksiä.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_