Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Minna Tuhkala näyt­te­li­jän työs­tään: Piaf on iha­nin­ta mitä olen tehnyt

Kohta kuullaan, miten Minna Tuhkalalta luontuu Edith Piaf. Mutta kuka tiesikään, että viulisti Minna Tuhkalasta oli vähällä tulla oopperalaulaja, jonka ääniala on dramaattinen sopraano?

Raahelaislähtöinen viulisti ja viulunsoiton opettaja Minna Tuhkala nousee lavalle Edith Piafina Raahessa helmikuun viimeisenä sunnuntaina. Musiikkinäytelmä Piaf sisältää 16 Piafin laulua, jotka Tuhkala esittää suomeksi ja ranskaksi. Ja kyllä, Hymni rakkaudelle, La vie en rose ja En kadu mitään ovat niiden joukossa.

Tuhkalalle astuminen Piafin korkokenkiin on uusi aluevaltaus. Laulanut hän on monta monituista kertaa yleisön edessä, mutta ensi kertaa hän on saanut puheroolin näyttelijänä.

Kaikkea muuta Tuhkala tuntuukin elämässään ehtineen ja ehtivän tehdä. Hän on viulisti, Kainuun musiikkiopiston viulunsoiton lehtori, kahden musiikkifestivaalin taiteellinen johtaja, säveltäjä ja päälle päätteeksi orkesterimuusikko, joka konsertoi sekä kamariorkesterin että bändin kanssa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.