Mainos: Ter­ve­tu­loa pul­la­kah­vil­le ta­paa­maan leh­den­te­ki­jöi­tä ti 24.5. klo 12-14 Raahen Seutuun (Fell­ma­nin­puis­to­ka­tu 4). Pai­kal­la myös opas­tus­ta di­gi­tuot­tei­dem­me käyt­töön.

Tilaajille

Mur­re­sar­ja Pän­tiön­nään: Pat­tii­nit ja­la­kaan ja son­tik­ka kätteen ja menoksi

Korvaloku. Lokuja on minulla enemmän kuin lääkäri määrää, eivätkä pysy järjestyksessä, eivätkä pareittain, eivätkä lukot pysy tallessa. Niissä on ainainen järjestely ja murhe, mutta liikaahan niitä ei voi olla. Siis korvakoruja.

Noolata. Voi herttinen, että tämä on sitten ärsyttävä piirre, niin ihmisessä kuin koirassakin. Kun perhe istuu aterioimaan, niin siihen työntyy kohta kuono syöjien välistä "noolaamaan" eli himoitsemaan omaan suuhunsa mitä tahansa pöydän antimista. Pitkäkuonoisissa koiratalouksissa erityisen ärsyttävää, mutta saadaan kuriin sillä, kun pennusta lähtien kielletään noolaaminen. Isoäitini räppäsi kynsille jos tultiin noolaamaan leipomuksia tai mitä hyvänsä. Itse noolasin jauhelihataikinaa. Kyllä, luit oikein, ja joskus isoäiti heltyi ja antoi yhden raa'an lihapullan syötäväksi.