Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Mu­seo­vi­ras­ton avus­tuk­sia jälleen haet­ta­vis­sa

Museovirasto on julistanut haettaviksi vuoden 2021 avustukset rakennusten ja kulttuuriympäristökohteiden entistämiseen, kulkuvälineiden restaurointiin, maailmanperintökohteiden hoitoon sekä muinaisjäännösalueiden hoitoon. Avustukset on tarkoitettu osarahoitukseksi hankkeen kokonaiskustannuksista. Avustusten hakuaika on alkanut 1. lokakuuta ja se päättyy 11. marraskuuta 2020 kello 15.

Rakennusten ja kulttuuriympäristökohteiden entistämisavustusta voi saada sellaisten rakennusten, rakennelmien rakennusryhmien tai rakennettujen alueiden entistämiseen, joilla on merkitystä rakennushistorian, rakennustaiteen, rakennustekniikan, erityisten ympäristöarvojen tai rakennuksen käytön tai siihen liittyvien tapahtumien kannalta. Lisäksi avustusta voivat saada esimerkiksi historialliset puutarhat ja puistot rakennelmineen, hautapaikat muistomerkkeineen sekä toisen maailmansodan puolustusvarustukset.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe