Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Myös am­ma­til­li­sen kou­lu­tuk­sen il­mai­nen ajo-ope­tus kes­kus­te­luun – Raahen kau­pun­gin­hal­li­tus haluaa yli­kun­nal­li­sen työ­ryh­män

Raahen seutukunnassa halutaan yhteinen linjaus opiskelijoiden maksuttomasta ajokortista. Raahen kaupunginhallitus päätti maanantaina esittää, että Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntajohtajat, sivistysjohtajat sekä valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajat muodostavat yhdessä toisen asteen oppilaitosten edustajien kanssa työryhmän selvittämään toisen asteen ammatillisen ja lukiokoulutuksen opiskelijoiden maksutonta ajolupa-asiaa.

Työryhmän koollekutsujaksi esitetään Koulutuskuntayhtymä Brahea, jonka hallitus on myös esittänyt seutukunnallisen keskustelun käymistä asiasta koko toisen asteen opiskelijoiden ja rahoituksen osalta.

Raahen seutukunnassa Pyhäjoen kunta päätti ensimmäisenä tarjota lukio-opiskelijoilleen ajo-opetuksen ilmaiseksi. Raahen lukio vastasi kilpailuun opiskelijoiden houkuttelemisesta lupaamalla myös uusille opiskelijoilleen autokoulun teoria- ja ajotunnit ilmaiseksi.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.