Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Nä­kö­kul­ma Pik­ku­lah­den ja Pit­kän­ka­rin tu­le­vai­suu­teen

MIELIPIDE On hienoa, että kaupunkiamme halutaan kehittää ja tehdä entistä vetovoimaisemmaksi. Pikkulahden ja Pitkänkarin alue on luontonsa ja sijaintinsa puolesta tässä suhteessa aivan ensiarvoisessa asemassa ja herättää siksi luonnollisesti monenlaisia mielipiteitä. Mielestäni on hyvä käydä yhdessä keskustelua siitä, mitä alueelta todella halutaan ja ottaa kaikki näkökulmat huomioon.

Nykyinen maailmantilanne näyttää olevan kehittymässä siihen suuntaan, että ympäristö- ja luontoarvoja osataan arvostaa paremmin. Suomen lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarisen toimittama julkaisu "Maapallon tulevaisuus ja lapsen oikeudet" luo katsauksen tähän teemaan. Teoksessa nostetaan esille laadukkaiden luontoympäristöjen merkitys lasten ja nuorten luontoyhteyden lisäämisessä. ”Laadukkaat luontoympäristöt ovat lajistoltaan ja pinnanmuodoiltaan monimuotoisia ja riittävän laajoja”, artikkelissa todetaan.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.