Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

On­gel­mat Pohteen pal­kan­mak­sus­sa jat­ku­vat edel­leen, ko­ko­naan puut­tu­vis­ta pal­kois­ta tehtiin viime kuussa kym­me­niä ja vir­heis­tä satoja il­moi­tuk­sia

Maaliskuun aikana palkkavirheistä tehtiin 853 ilmoitusta, joista 63 ilmoitusta koski kokonaan puuttuvaa palkkaa.

Pohteen palkanmaksuongelmat jatkuvat. Ongelmien ratkaisemiseksi sekä Monetran palkanlaskentaan että Pohteen henkilöstöhallintoon on lisätty resurssia, kerrotaan Pohteen tiedotteessa. Myös ohjeistusta parannetaan. Lisäksi esihenkilöjen työtä tuetaan entistä paremmin esimerkiksi koulutuksilla.

Monetra on toimittanut Pohteen henkilöstölle tammi-maaliskuussa yhteensä noin 95 000 palkkalaskelmaa. Virheellisistä tehtäväkohtaisista palkoista on tehty alkuvuoden aikana 2 410 ilmoitusta. Ongelmat ovat koskeneet pääasiassa kokemuslisiä ja työaikakorvauksia. Lisäksi lyhytaikaisissa työsuhteissa olevien henkilöjen palkkojen maksamisessa on ollut viivettä.

– Virheiden taustalla on ollut pääosin se, että työntekijän tietoihin on tullut muutoksia, joita ei syystä tai toisesta ole voitu tai ehditty korjata ennen palkanmaksua.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.