Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Otso Gold sai pyy­tä­män­sä pe­rin­tä- ja ulos­mit­taus­kiel­lot – yhtiö hakee sa­nee­raus­me­net­te­lyyn myös Ruot­sis­sa ja Ka­na­das­sa

Raahen kultakaivoksen omistavan Otso Gold Oy:n velkojat eivät tällä hetkellä pääse perimään saataviaan kaivosyhtiöltä. Oulun käräjäoikeus on määrännyt Otso Goldin pyynnöstä väliaikaisen maksu- ja vakuudenasettamiskiellon, perintäkiellon ja ulosmittauksen sekä muiden täytäntöönpanotoimenpiteiden kiellon.

Väliaikaiset kiellot ovat voimassa siihen saakka, kunnes Otso Goldin hakeman saneerausmenettelyn aloittamisesta tehdään päätös tai asiassa toisin määrätään.

– Pyydetyt väliaikaiset kiellot ovat hakijayrityksen toiminnan ja saneerauksen toteuttamisen turvaamiseksi tarpeen, kunnes päätös saneerausmenettelyn aloittamisesta tehdään ja kieltojen määräämiset on tehtävä kiireellisesti velkojia kuulematta, käräjäoikeus perustelee päätöstään.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe