Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Oulun po­lii­si­lai­tos har­joit­te­lee Raa­hes­sa nä­ky­väs­ti ensi vii­kol­la – osal­lis­tu­vil­la po­lii­seil­la on päällä kel­tai­set huo­mio­lii­vit

Vakavien tilanteiden harjoitukset järjestetään tiistaina Raahessa.

Oulun poliisilaitos suorittaa taktista ja toiminnallista vakavien tilanteiden harjoittelua ensi viikolla. Tiistaina 15. maaliskuuta harjoitus tapahtuu Raahen keskustan ja Satamakankaan alueella, keskiviikkona puolestaan Ylivieskassa.

Ylikomisario Harri Hiitolan mukaan kyse on tavallisesta harjoittelusta, jota poliisi järjestää säännöllisesti. Se ei siis liity esimerkiksi kohonneeseen turvallisuusuhkaan.

– Nämä toiminnot on suunniteltu jo hyvissä ajoin esimerkiksi ennen nykyistä maailmanpoliittista tilannetta. Samanlainen harjoitus tehtiin Oulussa vuoden vaihteessa, Hiitola kertoo.

Hiitola painottaa, että vaikka tilanne näyttäisi vakavalta, ei sivullisilla ole syytä huoleen. Osallistuvilla poliiseilla on päällään keltaiset huomioliivit.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Raahen alueen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe