Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Raahen kan­sa­lais­toi­min­nan ja osal­li­suu­den pääl­lik­kö Ari Pie­ta­ri­nen hakee Kotkaan

Raahen kansalaistoiminnan ja osallisuuden päällikkö Ari Pietarinen on hakenut Kotkan nuorisotoimenjohtajan virkaa. Helmikuun alussa haettavaksi tullutta virkaa on hakenut yhteensä 13 hakijaa.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja hyvä perehtyneisyys nuorisotyöhön. Hakemusten perusteella soveltuvimmiksi on arvioitu hakijat Leif Eriksson, Pirjo Lehtinen ja Ari Pietarinen.

Kotkan kaupunginhallitus päättää tänään maanantaina, ketkä hakijoista kutsutaan haastatteluun. Kaupunginjohtaja Esa Sirviö esittää, että haastatteluun kutsutaan Eriksson, Lehtinen ja Pietarinen.

Vuonna 1962 syntynyt Pietarinen on toiminut Raahessa ensin nuorisotoimenjohtajan ja sittemmin nuorisopalvelupäällikön virassa vuodesta 2009 lähtien, kunnes Raahen kaupunginhallitus lakkautti kuluvan vuoden tammikuussa organisaatiorakenteen uudistamisen yhteydessä kaupungin nuorisopalvelupäällikön viran ja siirsi virassa olleen Ari Pietarisen perustettuun kansalaistoiminnan ja osallisuuden päällikön virkaan.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.