Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Raahen lii­kun­ta­paik­ko­jen käyt­tö­mak­suis­ta uusi esitys - "Ei saa­vu­te­ta lä­hes­kään vuo­sit­tais­ta sääs­tö­ta­voi­tet­ta"

Raahen kaupungin liikuntapaikoille on määritelty käyttömaksut rakennetun ympäristön lautakunnan helmikuussa päättämien periaatteiden mukaisesti. Uuden hinnaston mukaan käyttömaksuja ei peritä alle 18-vuotiaiden ja yli 65-vuotiaiden ryhmiltä poikkeuksena jäähalli, jonka käytöstä myös alle 18-vuotiailta peritään käyttömaksut jäähallin hinnaston mukaisesti.

Käyttömaksuja ei peritä myöskään kouluilta ja päiväkodeilta, jos liikuntapaikan käyttö sisältyy opetussuunnitelmaan.

Käyttömaksujen taustalla on Raahen kaupunginvaltuuston hyväksymä vuoden 2020 talousarvio ja kahden seuraavan vuoden taloussuunnitelmat, joissa liikuntapaikkojen kunnossapitoon on asetettu 175 000 euron säästötavoite. Liikuntapaikkaesimies Aki Huhtalan mukaan nyt valmistellun uuden liikuntapaikkahinnaston mukaisilla käyttömaksuilla ei saavuteta läheskään 175 000 euron vuosittaista säästötavoitetta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.