Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Raahen poik­keus­lu­pa­ha­ke­mus lähtee mi­nis­te­riöl­le – "Ym­pä­ri­vuo­ro­kau­ti­sen lää­kä­ri­päi­vys­tyk­sen jat­ku­mi­nen tar­peel­lis­ta vä­hin­tään vuoden 2023 ajan"

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on hyväksynyt vuotta 2023 koskevan Raahen ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeuslupahakemuksen. Hakemus lähetetään sosiaali- ja terveysministeriölle sekä puoltolausuntoja varten Keski-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin hyvinvointialueiden aluevaltuustoille.

Raahen ympärivuorokautisen päivystyksen nykyinen poikkeuslupa päättyy tämän vuoden lopussa eli samaan aikaan kun hyvinvointialue aloittaa toimintansa. Turvallisen siirtymän varmistamiseksi ympärivuorokautisen päivystyksen järjestämiseen Raahessa ajalla 1.1.–31.12.2023 haetaan nyt uutta lupaa.

Hyvinvointialueen johtajan Ilkka Luoman ja johtajaylilääkäri Terhi Nevalan allekirjoittaman hakemuksen mukaan hyvinvointialue on nähnyt tarpeelliseksi ympärivuorokautisen lääkäripäivystyksen jatkumisen Raahessa vähintään vuoden 2023 ajan.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe