Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raahen po­lii­si­ase­man lu­pa­pal­ve­lui­hin vain ajan­va­rauk­sel­la - poliisi suo­sit­te­lee verk­ko­asioin­tia aina kun se on mah­dol­lis­ta

Oulun poliisilaitoksen alueen poliisiasemien asiakaspalvelu ja aukioloajat ovat rajoitettuja joulukuun loppuun saakka kiihtyvän koronavirustilanteen vuoksi. Poliisi suositteleekin hoitamaan asioinnin verkossa. Esimerkiksi passin ja henkilökortin hakeminen onnistuu netissä ja useimmissa asioissa myös rikosilmoituksen voi tehdä sähköisesti.

Raahen poliisiasemalla lupapalvelua saa vain ajanvarauksella. Tilanne on sama myös Haapajärven, Haapaveden, Kajaanin, Kuhmon, Kuusamon, Muhoksen, Pudasjärven, Taivalkosken, Suomussalmen ja Ylivieskan poliisiasemilla. Lupa-asiointiin on varattava aika poliisin verkkosivulla.

Kiireellisissä lupa-asioissa Oulun keskustan poliisiasemalla palvellaan maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8–15.45 ja keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–15.45. Riskiryhmiin kuuluvat voivat asioida perjantaisin kello 8–9 ilman ajanvarausta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.