Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Raa­he­po­lik­sel­ta jou­lu­lah­ja vuok­ra­lai­sil­leen: vuok­ran­ko­ro­tus puo­li­tet­tiin – "Las­ket­tiin, että kuu­del­la­kin pro­sen­til­la voidaan pär­jä­tä"

Yhtiön hallituksen päätös on toimitusjohtaja Kari Malkamäen mielestä sekä kaupunkimarkkinointia että sijoitus tulevaisuuteen.

Raahepolis Oy antaa vuokralaisilleen ensi vuodeksi merkittävän huojennuksen. Yhtiö jättää perimättä käytännössä puolet vuokrasopimusten mukaisista vuokrankorotuksista.

Raahepolis on sitonut vuokraamiensa toimitilojen vuokrat Tilastokeskuksen tuottamaan kiinteistön ylläpidon kustannusindeksiin. Se kuvaa koko maan kiinteistön ylläpidon hintojen keskimääräistä kehitystä kiinteistönhoidon eri kuluerissä.

Kiinteistön ylläpidon kustannusindeksin mukainen korotus Raahepoliksen vuokralaisten tulevan vuoden vuokriin olisi 11,47 prosenttia. Yhtiön hallitus päätti kuitenkin maanantaina, että vuokria korotetaan vain kuusi prosenttia.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe