Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raa­he­sa­lin ke­vääs­sä suo­sik­ke­ja, har­vi­nai­suuk­sia ja raa­he­lais­taus­tai­sia esiin­ty­jiä

Keväällä esiintyvät muun muassa Piirpauke, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Ylva Haru, Samuli Putro, JP Leppäluoto ja Minna Tuhkala.

Tapahtumatalolla on rakenneltu Raahesalin kevään ohjelmistoa monipuoliseksi ja erilaisia yleisöjä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tarjontaan on etsitty ja löydetty niin suosikkiartisteja kuin harvinaisempiakin vierailuja. Tiedossa on jo nyt lähes parikymmentä tapahtumaa, joiden lipunmyynti on käynnissä. Mukana on myös useampi raahelaistaustainen esiintyjä: Ylva Haru, Samuli Putro, JP Leppäluoto, Eetu Viinikka & Varttuneet sekä Minna Tuhkala. Genrejen osalta mennään myös laidasta laitaan: populaarista maailmanmusiikkiin, klassisesta lastenkulttuuriin.

Kausi aloitetaan vauhdikkaasti jo tammikuussa, sillä ohjelmistossa on tiedossa kaksi raahelaisille hyvin tuttua esiintyjää: 14.1. Eetu Viinikka & Varttuneet juhlii levynjulkkareita ja teeveestä tuttu JP Leppäluoto seuraa heti seuraavana viikonloppuna 20.1. Eetu Viinikka & Varttuneet on Raahessa vuonna 2016 perustettu viisihenkinen yhtye, joka jatkaa suomalaisen rockin ainutlaatuista juuriperimää modernilla vivahteella.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_