Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Rei­tis­tö­jen Sii­ka­jo­ki -hank­keel­le ra­hoi­tus­ta kun­nal­ta – ­Sii­ka­joen kunta varaa sekä ke­hit­tä­mis­hank­kee­seen että in­ves­toin­ti­hank­kee­seen oma­ra­hoi­tus­osuut­ta 67 554 euroa

Siikajoen kunta on hakemassa rahoitusta Reitistöjen Siikajoki -hankkeelle.

Siikajoen kunnanhallituksen maanantaisessa kokouksessa käsiteltiin Reitistöjen Siikajoki -hanketta, johon Siikajoen kunta on hakemassa rahoitusta.

Hankkeessa haetaan pyöräilijöille, patikoijille ja lapsiperheille suunnattuja erilaisia, eripituisia sekä esteettömiä reittejä hyödyntäen jo olemassa olevia reitistöjä. Kylien asukkaita aktivoidaan osallistumaan reittien suunnitteluun ja koekäyttäjiksi.

Reittikohteet digitalisoidaan, jotta reittisuunnitelmat voidaan tehdä etukäteen. Alueiden palvelut, kaupat, majoitusvaihtoehdot ja muu tarjonta tulevat myös karttapohjalle näkyville. Alueille tehdään karttapohjat, kulkuopasteet ja infotaulut.

Rahoitusta haetaan Pohjois-Pohjanmaan liiton 2. Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) hankehaussa, joka päättyy 28.2.2023.

Hanke tarvitsee Siikajoen kunnalta aiesopimuksen hankkeen osarahoittamiseen.

Kunnanhallitus päätti, että Siikajoen kunta varaa sekä kehittämishankkeeseen että investointihankkeeseen omarahoitusosuutta 67 554 euroa, joka jakaantuu kolmelle vuodelle.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.