Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Re­von­lah­den re­ser­vi­läi­set pau­kut­ti­vat van­hoil­la so­ti­las­ki­vää­reil­lä ja pis­too­leil­la kym­me­nen SM-mi­ta­lia

Siikajoki

Reissu reserviläisurheiluliiton suomenmestaruuskisoihin Lahteen sujui Revonlahden reserviläisten jäseniltä mainiosti. Porukan kokonaissaalis vanhoilla sotilaskivääreillä ja pistooleilla ammutusta kisasta oli kaikkiaan kahdeksan kultamitalia ja kaksi hopeamitalia. Kaksipäiväiseen koitokseen osallistui kaikkiaan 160 ampujaa.

Kyseisissä kisoissa käytetään pelkästään ennen vuotta 1945 valmistettuja aseita. Niiden täytyy olla alkuperäisessä kunnossa. Aseisiin on voitu vaihtaa uusia osia, mutta vaihto-osien pitää olla alkuperäisen kaltaisia.

SM-kisassa ammuttiin kaikkiaan kolme lajia kiväärillä ja kaksi lajia pistoolilla. Revonlahden reserviläiset ottivat henkilöhtaisista kilpailuista kolme kultaa sekä joukkuekilpailusta viisi kultaa ja yhden hopean.

Miika Vanhatalo voitti kiväärin kenttäammunnan 183 pisteen tuloksella, mikä sivuaa suomen ennätystä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe