Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Sääs­tö­pai­ne koh­dis­tuu te­ke­mi­seen: Päät­tä­jät ha­lua­vat Raahen kau­pun­gin omaan toi­min­taan lisää te­hok­kuut­ta

Moni valtuutettu arvelee, että vähemmälläkin väellä kaupunki pärjäisi.

Luopuminen on tuskallista ja luopumisesta päättäminen on kaikkea muuta kuin kiitollinen tehtävä. Raahelaisilta kaupunginvaltuutetuilta irtoaa varsin niukasti konkreettisia ehdotuksia asioista, joista luopumalla kaupunki voisi säästää.

Kaupunginjohtajan ja talousjohtajan viime aikaiset viestit ovat olleet kuitenkin selkeitä: Raahen kaupungin on syytä etsiä ja pohtia jo päätetyn tuloveroprosentin korottamisen lisäksi muitakin keinoja taloutensa tasapainottamiseksi.

Raahen Seutu kysyi kaupunginvaltuutetuilta, mistä kaupungin tuottamista palveluista ja toiminnoista he olisivat valmiita luopumaan menojen karsimiseksi?

– En mistään erityisesti, meillä ei kuitenkaan ole mikään katastrofitilanne. Vaikka joidenkin mielestä aina on muka pakko tehdä kipeitä päätöksiä, itse en semmoiseen pakkoon usko, sanoo Matti Nikula (vas).

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe