Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Sii­ka­joel­la kes­kus­tel­laan Sii­ka­pir­tin tu­le­vai­suu­des­ta

LUKIJALTA On ollut upeaa saada kiitosta siikajokisilta Attendo Siikapirtin hyvästä hoivasta. Iloa himmentää tietysti paikallisten ihmisten huoli ikääntyneiden palvelujen tulevaisuudesta alueella. Vastaanotin asiaan liittyvän adressin sekä kuntapäättäjien kannanoton viime viikolla. Kiitos palautteesta jokaiselle allekirjoittaneelle.

Siikapirtin toiminta on ikääntyneiden hoivan osalta loppumassa. Asukkaille ja työntekijöille on tarjottu mahdollisuutta muuttaa asumaan ja työhön naapurikuntaan Raahen Attendo Merilokkiin. Otimme Siikapirtin toiminnan edellytykset puheeksi tilaajamme eli aiemmin Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän, nykyisin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) kanssa syys–lokakuussa 2022. Syynä oli kasvava huolemme henkilökunnan riittävyydestä ja saatavuudesta Siikapirtissä.

Siikapirtissä on pieni työyhteisö, joka on haavoittuvainen muutostilanteille, kuten sairastumisille, henkilökohtaisille vapaille tai vaikkapa työpaikan vaihdoksille.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe