Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Sii­ka­joen ve­sis­tö­koor­di­naat­to­rik­si saatiin Sii­ka­jo­ki­var­ren ala­juok­sul­la kas­va­nut Marja  – jo­ki­vart­ta tar­kas­tel­laan ko­ko­nai­suu­te­na ylä­juok­sul­ta ala­juok­sul­le saakka, si­vu-uo­mia unoh­ta­mat­ta

Marja Lindholm on aloittanut elokuun alussa työt Siikajoen vesistöalueen vesistökoordinaattorina.

Siikajokilaakso

Käytännön toimien koordinointi Siikajoen vesistöalueen kokonaisuutena entistä ehompaan kuntoon saamiseksi on aloitettu. Pohjatyötä Siikajoen vesistöverkostohankkeelle tehtiin viime vuoden lopulla päättyneessä Siikajoen vesistöalueen vesistökunnostusverkostohankkeessa, jossa kartoitettiin alueen ihmisten ja toimijoiden mielipiteitä vesistökunnostukseen liittyen.

Pohjatyön myötä todettiin, että suunnitelmien käytännön toimiksi saamiseen tarvitaan vesistökoordinaattori. Siikajoen vesistöverkostohankkeen ohjausryhmä totesi, että vesistökoordinaattorin palkkaaminen edistää parhaiten alueen vesistöjen hoitoa.

Pyhännän, Siikalatvan ja Siikajoen kunnat sitoutuivat rahoituspäätöksillä mukaan hankkeeseen, jota hallinnoi Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskus. Päärahoittaja on Pohjois-Pohjanmaan ely-keskus.

Marja Lindholm on aloittanut elokuun alussa Siikajoen vesistöalueen vesistökoordinaattorina. Siikajoen pääuoman varrella on upeita paikkoja kuten Hyttikoski.
Marja Lindholm on aloittanut elokuun alussa Siikajoen vesistöalueen vesistökoordinaattorina.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe