Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tasan ei käy onnen lahjat kun­ta­vaa­lien eh­dok­kait­ten vär­väyk­ses­sä: De­ma­reil­la ihanaa, ky­ky­puo­lueel­la vaikeaa

Poliittiset paikallisjärjestöt ovat jo saaneet kymmeniä ehdokkaita ensi kevään vaaleihin. Eniten takkuaa kokoomuksella. Vaalityötä tehdään entiseen tapaan mutta koronan takia myös somessa ja netissä.

Paikallispolitiikassa on havaittavissa innostuneisuutta, sillä kuntavaalit lähestyvät. Sekä hallitusvastuussa olevat puolueet että oppositiossa olevat puolueet ovat saaneet ehdokkaita.

Raahen Keskustan puheenjohtaja Pekka Poukkula kertoo keskustalla olevan 20 ehdokasta koossa. Sama määrä on Raahen Sosialidemokraattien puheenjohtajan Pirkko Valtasen mukaan koossa demareilla.

– Nyt on ollut sellainen buumi ja kysely! Uusia jäseniä on itse ilmoittautunut – se on loistavaa! Minä olen viimeinen, joka tätä ennen on itse ilmoittautunut jäseneksi, ja se oli vuonna 2004, paljastaa Valtanen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Raahen alueen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe