Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

THL: Suo­mes­sa 673 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – Poh­jois-Poh­jan­maal­la 39 tar­tun­taa, Lapissa 44

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) raportoi keskiviikkona 673 uudesta koronatartunnasta Suomessa. Sairaalahoidossa olevia on tällä hetkellä 106,  joista tehohoidossa on 29. Lisäksi koronakuolemia on raportoitu 13 viikossa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 39 uutta tartuntaa, joista Oulussa 17. Muut tartunnat jakautuvat seuraavasti:

Haapajärvi +1

Kalajoki +2

Kempele +3

Kuusamo +1

Liminka +1

Muhos +1

Pudasjärvi +1

Pyhäjoki +2

Raahe +5

Siikajoki +1

Ylivieska +4

Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu 44 uutta tartuntaa. Tartunnoista 40 on todettu Kemijärvellä,  kolme Rovaniemellä ja yksi Pelkosenniemellä.

Kainuun sairaanhoitopiirissä on todettu 11 tartuntaa, joista kahdeksan Kajaanissa ja kolme Paltamossa. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä on todettu yhteensä kaksi tartuntaa, yksi Kemissä ja yksi Torniossa.

Viimeisen seitsemän päivän aikana Suomessa on todettu 5 039 uutta koronatartuntaa ja 14 päivän aikana yhteensä 10 090 tartuntaa.

Lue lisää: Ko­ro­na­tar­tun­to­jen jäl­ji­tys ruuh­kau­tu­nut Kai­nuus­sa, vain puolet tar­tun­nois­ta voidaan sel­vit­tää – Kai­nuu­seen siir­ty­neis­tä, ko­ro­naan sai­ras­tu­neis­ta poi­mi­jois­ta 22 todettu ter­veek­si

Ou­lu­hal­lis­sa pis­te­tään ko­ro­na­ro­kot­tei­ta tu­le­va­na lauan­tai­na – pai­kal­le voi tulla ykkös- tai kak­kos­ro­ko­tuk­seen myös ilman ajan­va­raus­ta

18.8. kello 19.30: Uutisen kommentointi on päättynyt.