Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ve­te­raa­ni­päi­vän juhla tors­tai­na Raa­he­sa­lis­sa

Kansallista veteraanipäivää torstaina 27. huhtikuuta vietetään Raahessa kaikille avoimessa tilaisuudessa Tapahtumatalo Raahessa. Kello 15 alkavassa tilaisuudessa on juhlapuhujana kansanedustaja Hanna-Leena Mattila.

Raahen kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Nina Pulkkanen ja Raahen seurakunnan tervehdyksen kirkkoherra Harri Joensuu. Tilaisuudessa musiikista vastaa 50 juhlavuottaan viettävä Raahen Musiikkiopisto ja Raahen Mieslaulajat. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu Raahesalin aulassa.

Kansallisen veteraanipäivän juhlallisuuksiin kuuluvat perinteiseen tapaan seppeleenlaskutilaisuudet sankarihaudoilla Raahessa, Pattijoella, Saloisissa ja Vihannissa. Seppeleet lasketaan torstaina kello 10 alkaen ja tilaisuuksiin osallistuvat veteraani- ja kansalaisjärjestöt, seurakunta ja kaupunki. Raahen sankarihaudalla kaupunkia edustaa kaupunginhallitukseen puheenjohtaja Tarja Ollanketo, Pattijoella kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Sari Pekkala, Saloisissa kaupunginvaltuuston 1.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_