Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vuosien takaa: "Uusi po­lii­si­mes­ta­ri tar­vit­see ehyen tuolin ja kir­ja­hyl­lyn ett­ei­vät paperit lennä tuulen mukana"

Vuonna 1942

Aamujunan myöhästyminen ja siitä johtuva postin jakelun siirtyminen puolille päivin on viime päivinä herättänyt Raahessa kiusallista huomiota. Tämä sitäkin suuremmalla syyllä, kun näitä myöhästymisiä eivät ole aiheuttaneet mitkään häiriöt pääradoilla, vaan yksinomaan se, että Raahen junan miehistö on saanut määräyksen toimittaa Raahen–Ruukin välisestä puutavaraliikenteestä johtuvia vaunujen siirtoja ynnä muita sen luontoisia töitä Ruukin asemalla säännöllisten kulkuvuorojen aikana ja lisäksi. Tämän junan mukana Raaheen aikovat matkustajat ja posti saavat kiltisti odottaa Lapin asemalla monesti useammankin tunnin ennen kuin pääsevät jatkamaan matkaansa. Tästä johtuva myöhästyminen aiheuttaa samalla monenlaista kiusaa eri tahoilla kaupungin liiketoimintaan.

Tähän epäkohtaan on jo usealta taholta kiinnitetty huomiota ja toivottu saatavan siihen korjaus.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.