Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Wanhan Herran koti on hyvä al­ku – ­pal­ve­lu­ja pa­ke­toi­mal­la voi hou­ku­tel­la mat­kai­li­joi­ta

Kesämatkailijoita palveltaessa ei kannata kilpailla keskenään, sillä yhteistyöstä hyötyvät kaikki palvelujen tarjoajat.

Langin Kauppahuoneen pihapiiriin kesäsesongille avattava Wanhan Herran koti tuo Raahen kesäiseen matkailuvalikoimaan tervetullutta lisää. Matkailupalvelujen tuotteistamisesta on puhuttu pitkään. Wanhan Herran tapaisen valmiin ja uniikin vetonaulan hyödyntäminen on fiksua. Se myös osoittaa, että tuotteistamiseen ei välttämättä tarvita pitkällisiä hankkeita. Riittää, että on ajatus ja rohkeutta tarttua toimeen. Raahessa matkailusesonki on väistämättä kausiluonteista, mikä pitää ottaa huomioon tuotteistamista miettiessä.

Matkailijoita toivova Raahe kaipaa muutakin kuin Langin Kauppahuoneen. Kesämatkailussa kaikki palvelut ja tapahtumat tukevat toinen toisiaan, joten yhteistyöstä hyötyvät kaikki palvelujen tarjoajat.

Esimerkiksi eilen julkistettujen Kordelinin apurahojen saajien joukossa on toimijoita, jotka voivat osaltaan synnyttää tapahtumia tuotteistettavaksi ja kesäisiksi vetonauloiksi. Myös Raahen teatterin tulevan suven kesäteatterinäytöksiin voi odottaa runsasta kävijävirtaa oman seutukuntamme ulkopuolelta.

Ulkopaikkakuntalaiset teatterivieraat tutustuvat varsin todennäköisesti kaupunkiin yhtä kesäteatterinäytöstä pitempäänkin.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_