Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Yhä useampi huu­mei­siin kuollut on alle 25-vuo­tias – Raa­hes­sa muis­to­ti­lai­suus Haa­ra­lan kap­pe­lis­sa tors­tai­na

Huumeisiin tai päihteisiin kuolleiden muistotilaisuuksia järjestetään pyhäinpäivän tienoilla ympäri Suomea. Raahessa päihteisiin kuolleiden muistotilaisuus järjestetään torstaina 4. marraskuuta kello 18 Haaralan kappelissa. Tilaisuuden järjestävät Raahen Psyyke ry, Woimala ja Raahen seurakunta.

Päihteisiin kuollutta läheistä voi muistaa myös virtuaalisesti sytyttämällä tähden hänen muistokseen tai kirjoittamalla muistokirjoituksen osoitteessa vaiettumenetys.fi.

Sosiaalisessa mediassa käytössä ovat aihetunnisteet #muistotilaisuus #huumekuolema #vaiettumenetys #minnesstund #drogdöd

Kasvava määrä alle 25-vuotiaita nuoria kuolee huumemyrkytyksiin. Päihdetyötä tekevät toimijat vaativat päihdepalveluiden saatavuuden parantamista huumekuolemien ehkäisemiseksi.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.