Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ylä­kou­lun lii­kun­ta- ja mu­siik­ki­luok­ka ei kiin­nos­ta – Raaheen esi­te­tään ensi lu­ku­vuo­dek­si kolmea eri­kois­luok­kaa

Yläkoulun erikoisluokista liikuntaluokka ja musiikkiluokka ei enää kiinnosta yläkoulun aloittavia seitsemäsluokkalaisia Raahessa. Liikuntaluokalle Pattasten koululle haki nyt kahdeksan oppilasta ja musiikkiluokalle Merikadun koululle vain neljä oppilasta. Erittäin pienten hakijamäärien takia näitä erikoisluokkia ei pidetä tarkoituksenmukaisena perustaa lukuvuodelle 2022–2023.

Vs. opetus- ja kasvatusjohtaja Kati Haarala esittää tulevaisuuslautakunnalle, että ensi lukuvuodeksi Raaheen perustetaan kolme erikoisluokkaa. Ne ovat aloittava alakoulun musiikkiluokka Keskuskoululle sekä yläkoulun kaksikielinen suomi–englanti -luokka Merikadun koululle ja luonnontiede- ja matemaattispainotteinen Luma-luokka Saloisten koululle. Tulevia kolmosluokkalaisia uudelle musiikkiluokalle on hyväksytty 21 ja syksyllä seiskaluokan aloittavia oppilaita kaksikieliselle luokalle 21 ja Luma-luokalle 20.

Hakua kolmannen luokan oppilaille kaksikieliselle suomi–englanti -luokalle ei nyt järjestetty.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_