Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ase­ma­kaa­van muutos Sii­ka­joen Kes­ki­ky­län Mei­je­ri­saa­ren alueel­la oli kun­nan­hal­li­tuk­sen kä­sit­te­lys­sä – asia pää­tet­tiin pa­laut­taa ta­kai­sin val­mis­te­luun

Siikajoen kunnanhallituksen oli määrä päättää maanantaina kokouksessaan kuuluttaa Siikajoen Keskikylän Meijerisaaren asemakaavan muutoksen vireille tulosta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävillä olosta.

Kunnanhallituksen tarkoitus oli hyväksyä Meijerisaaren asemakaavan muutosluonnos ja asettaa se julkisesti nähtäville sekä pyytää tarvittavat lausunnot. Asia päätettiin kuitenkin yksimielisesti palauttaa valmisteluun.

Siikajoenkylällä Meijerisaaressa on voimassa vuonna 2003 vahvistunut Siikajoen osayleiskaava sekä 2005 hyväksytty asemakaava.

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on laatia Meijerisaareen ajantasainen asemakaava, joka vastaa kunnan maankäytön kehittämisen tarpeisiin. Alueen rakennetta on pyritty väljentämään reilusti.

Meijerisaaren asemakaavan muutos koskee Siikajoen Keskikylän asemakaavan kortteleita 56, 57 ja 58 sekä niihin liittyviä katu- ja virkistysalueita.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.