Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Brahen tar­kas­tus­lau­ta­kun­ta kii­reh­tii uutta kou­lu­kam­pus­ta Raahen toi­min­noil­le

Koulutuskuntayhtymä Brahen tarkastuslautakunta pitää tärkeänä, että kuntayhtymän kiinteistöstrategia valmistuu tämän vuoden aikana. Tarkastuslautakunta ottaa kantaa Brahen tilaratkaisuihin vuoden 2022 arviointikertomuksessa.

– Tarkastuslautakunta toivoo, että uuden koulukampuksen suunnittelu etenee nopeasti. Uusilla ja toimivilla tiloilla on merkitystä myös opiskelijoiden hakeutumisessa kouluun ja opettajien rekrytoinnissa, toteaa lautakunta arviointikertomuksessa.

Kuntayhtymän hallitus linjasi joulukuussa 2021, että kiinteistöasian valmistelua jatketaan ensisijaisesti uuden koulukampuksen osalta. Tarkastuslautakunta pitää tärkeänä, että nykyisten kiinteistöjen korjaustarpeet mietitään tarkasti huomioiden tulevaisuuden tilaratkaisut.

Koulutuskuntayhtymä Brahe on vuodesta 2020 lähtien selvittänyt mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja kaikkien Raahen toimintojensa keskittämiseksi saman katon alle.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.