Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Eläin­avus­tei­nen val­men­nus auttaa lapsia ja ai­kui­sia. Nuppi on ihan nappi tähän hommaan

Maria Impolan työ on auttaa ja rohkaista. Työ-kaverina on kolme hevosta, Nuppi, Fellu ja Masi, jotka saavat usein kuulla ne kaikkein arimmat jutut. Hevospyörre on elämysten, voiman ja ilon lähde.

Yppärissä, Mehtäkyläntien varrella toimiva uusi yritys Hevospyörre on Maria Impolan unelmien täyttymys. Hän innostui hevosista ja erityisesti lännenratsastuksesta reilut 10 vuotta sitten ja opetteli aikuisiällä ratsastamaan Sanna Liimataisen opissa.

Tähänastisen työuransa hän on tehnyt lasten ja nuorten parissa, viimeiset 20 vuotta koulunkäynnin ohjaajana, ja siinä työssä hän on toiminut paljon myös erityislasten kanssa.

Vanhasta Pyörteen tilan navetasta tehtyyn talliin hankittiin quarterhevonen nimeltä Nuppi, ja vielä miniatyyrihevonen Fellu. Sitten hän alkoi pohtia, mitä kaikkea eläinten kanssa voisi touhuta enemmänkin ja perusti viime vuonna Hevospyörre -yrityksen. Viimeksi hankittiin vielä yksi hevonen lisää, suomenhevonen Masi.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.