Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ha­ki­ja­mää­rä Raahen sai­raan­hoi­ta­ja­kou­lu­tuk­seen ylitti kaikki odo­tuk­set - Man­ni­nen vi­laut­taa jopa kahden ope­tus­ryh­män mah­dol­li­suut­ta

Tulevana syksynä Raahessa alkavaan sairaanhoitajakoulutukseen hakee 207 henkilöä, joista ensisijaisia hakijoita on 117. Hakijamäärä koulutukseen ylitti Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän kaikki odotukset.

Koulutukseen otetaan vain 30 oppilasta. Koska alueellinen hoitajatarve on kuitenkin suuri, on hyvinvointikuntayhtymässä suuren hakijamäärän myötä herännyt ajatus koulutukseen otettavien opiskelijoiden määrän kasvattamisesta.

– Nyt voisi oikeastaan olla hyvä tarkastella yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollisuutta aloittaa kaksi opetusryhmää. Hoitajia tarvitaan ja kiinnostus on tällä tasolla, niin mielestäni asiaa täytyy pohtia vakavasti, sanoo johtaja Marjukka Manninen kuntayhtymän tiedotteessa.

Sairaanhoitajakoulutus järjestetään Raahessa ja sen tuottaa Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyössä hyvinvointikuntayhtymän, Raahen kaupungin ja Koulutuskuntayhtymä Brahen kanssa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.