Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Heik­ki­lä ir­ti­sa­nou­tu­nut, Sii­ka­jo­ki alkaa jälleen etsiä uutta si­vis­tys­joh­ta­jaa

Siikajoen kunnan sivistysjohtaja Jonna Heikkilä jättää virkansa. Viime vuoden elokuussa Kauhavan sivistysjohtajaksi valittu ja Siikajoelta virkavapaalle jäänyt Heikkilä on ilmoittanut irtisanoutuvansa Siikajoen sivistysjohtajan virasta 4. maaliskuuta alkaen.

Kunnanjohtaja Pertti Severinkangas esittää uuden sivistysjohtajan rekrytoinnin aloittamista välittömästi. Hän esittää, että kunnanhallitus julistaa sivistysjohtajan viran haettavaksi ja päättää rekrytointiprosessin yksityiskohtaisesta jatkosta. Kunnanhallitus käsittelee asiaa maanantaina.

Kunnanhallituksen hyväksyttäväksi tulevan viranhakuilmoituksen mukaan Siikajoki hakee sivistysjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen huhtikuun alusta alkaen. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä toimialan tuntemus. Lisäksi edellytetään opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukaista kelpoisuutta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.