Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Huitsi Pubista bal­sa­mia Salen jät­tä­mään haavaan

Arinan pyörittämä Sale lähti nopealla aikataululla Siikajoenkylältä. Yhtä nopeasti Huitsi Pubin elintarvikekioski avasi ovensa.

Siikajoki/Siikajoenkylä

Huitsi Pubin portaitten pielessä Anne ja Reino Nygård asettelevat ostoskassejaan pyöriensä koreihin. Koreista pilkottaa maitoa ja säilykkeitä. Pubin yhteyteen avatussa elintarvikekioskissa ensimmäistä kertaa asioineet Nygårdit iloitsevat kioskin avautumisesta. Market-tasoa he eivät odotakaan, mutta heidän mielestään on hienoa, että jokaista maitopurkkia tai hiutalepakkausta tarvitse lähteä erikseen hakemaan kauempaa. Yrittäjälle toivotaan menestystä.

Pubi-toimintaa Siikajoenkylällä pyörittävä Huitsi Pub tarttui toimeen ja lähti pikaisella aikataululla tilkitsemään Salen jättämää ammottavaa aukkoa elintarvikkeiden myynnissä. Kun Sale katosi Siikajoenkylän katukuvasta huhtikuun lopussa, niin jo toukokuun alussa elintarvikekioski oli auki.

Yrittäjä Tiina Korvela kertoo toimintaa kehitettävän ja valikoimaa kasvatettavan kysynnän myötä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe