Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­kun­ta­yh­ty­män kiin­teis­tö­rat­kai­sua jat­ko­sel­vi­te­tään – jae­taan­ko omis­ta­jil­le, myy­dään­kö si­joit­ta­jil­le vai mitä teh­dään?

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä jatkaa kiinteistöjensä tulevaisuuden vaihtoehtojen selvittämistä. Yhtymähallituksen kesäkuussa tekemän päätöksen mukaisesti Inspira Oy:ltä on tilattu kiinteistöjä koskeva jatkoselvitys.

Selvityksessä on tarkasteltavana järjestelyvaihtoehdot, joissa kuntayhtymän omistamat kiinteistöt joko jaetaan omistajakunnille, myydään sijoittajalle tai hyvinvointikuntayhtymä muutetaan kiinteistökuntayhtymäksi. Nämä kaikki vaihtoehdot toteutettaisiin tämän vuoden loppuun mennessä.

Vaihtoehdossa, jossa kuntayhtymä muutetaan kiinteistökuntayhtymäksi, selvitetään lisäksi kiinteistökuntayhtymän kiinteistöjen jakaminen omistajakunnille ja kuntayhtymän purkaminen, kiinteistöjen myynti sijoittajalle ja kuntayhtymän purkaminen sekä kiinteistökuntayhtymän yhtiöittäminen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Raahen alueen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe