Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Jätinkirkot: Raahen Seutu kiipesi Pirt­ti­vaa­ran laelle

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Koronaa Raahen seu­tu­kun­nas­sa enemmän kuin koskaan ennen – myös sai­raa­la­kuor­mi­tus on Raahen alueel­la kor­keim­mil­laan

RAS:n infektio-osastoa ei ole otettu vieläkään käyttöön. Avaamiselle on iso kynnys.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella on ollut viime viikkoina enemmän koronatartuntoja kuin koskaan. Niistä toki lähellekään kaikkia ei saada virallisiin papereihin, sillä moni toteaa koronan kotitestillä.

– Epidemia on hyvinkin aktiivinen, eikä vielä näy selviä rauhoittumisen merkkejä. Nyt on selkeästi eniten tartuntoja koko aikana. Vaikka vain hyvin pieni osa nähdään testituloksissa, tartuntaluvut ovat korkeat, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri Yki Hintsala kertoo.

Koronatestauskriteerit tiukentuivat Raahen seutukunnassa tammikuussa, minkä jälkeen kaikki halukkaat eivät ole päässeet testeihin. Tämän myötä testausmäärät putosivat merkittävästi. Helmikuun alussa testatuista noin 40 prosenttia sai positiivisen koronatestituloksen.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.