Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Ko­ro­na­epi­de­mian le­viä­mi­nen on käy­tän­nös­sä py­säh­ty­nyt Poh­jois-Poh­jan­maal­la – vii­kos­sa alle kym­me­nen to­det­tua tar­tun­taa

Hallituksen määräämät rajoitustoimet ovat tehonneet Pohjois-Pohjanmaalla jopa odotettua paremmin. Uusia koronapotilaita saapuu Oulun yliopistolliseen sairaalaan (Oys) harvakseltaan ja potilaita kotiutetaan lähes samaan tahtiin. Henkilöstön keskuudessa koronainfektiot ovat rajoittuneet muutamaan yksittäistapaukseen. Sairaalan toimintaa normalisoidaan ja potilaita pyydetään saapumaan vastaanotoille.

Oys:ssa oli koronapotilaita torstaina aamupäivällä kuusi. Potilaista kaksi oli tehohoidossa ja neljä osastohoidossa.

Sairaanhoitopiiristä kerrottiin torstaina päivällä, että viimeisen vuorokauden aikana Pohjois-Pohjanmaalla on todettu yksi uusi koronatartunta. Yhteensä laboratoriovarmistettuja koronatartuntoja on Pohjois-Pohjanmaalla 116 kappaletta.

Hallituksen asettamien rajoitustoimien myötä koronan tartuttavuusluku on painunut niin alas, että epidemian leviäminen on sairaanhoitopiirin mukaan käytännössä pysähtynyt Pohjois-Pohjanmaalla.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe