Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä määräaikainen Raahen Seutu 2 kk 34,90 euroa

Tilaajille

Ko­ro­na­ro­ko­tuk­set laa­haa­vat edel­leen – Mar­juk­ka Man­ni­nen: "Jos ku­vit­te­lee ole­van­sa kuo­le­ma­ton, kan­nat­taa miettiä lä­hei­siään"

Noin 70 prosenttia Raahen seutukunnan yli 12-vuotiaista saanut kaksi koronarokotusta.

Raahen seutukunnan yli 12-vuotiaista 70 prosenttia on saanut kaksi koronarokotusta. Määrä laahaa muuta maata selvästi jäljessä, eikä 80 prosentin rokotekattavuus ole näköpiirissä ainakaan aivan lähiaikoina. Näin ollen laumasuojan syntyminen on vielä kaukainen asia.

– Toive on, että se (80 prosenttia) tulee täyteen. Yleistä yleisvastuullisuutta saa kovasti peräänkuuluttaa. Käytännössä tällä alueella, tässä maakunnassa, on Suomen nuorin väestö. Se painaa jonkun verran rokotekattavuudessa, eli tullaan jälkijunassa. Ja täällä tuntuu olevan myös sellaista huoletonta ja omasta mielestään kuolematonta väkeä tavallista enemmän, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtaja Marjukka Manninen toteaa.

Manninen harmittelee, että esimerkiksi juuri järjestetyissä tulevien varusmiesten kutsunnoissa moni rokottamaton ilmoitti, ettei halua rokotetta, vaikka se olisi ollut tarjolla.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.